Träna byter ägare efter 27 år!

Till alla fantastiska Tränakunder!

 

1994 – 2021.

I tjugosju år har jag drivit mitt älskade företag, Träna. TACK för att Du har varit en del av dessa, eller kanske till och med alla?

Dem sista 19 månaderna har varit en utmaning för både mig och Träna och jag vill verkligen rikta ETT STORT VARMT TACK till Dig som fortsatt att stödja oss, med rullande autogiron och öppna träningskort även om Du valt att inte vara här fysiskt. Det har betytt så mycket!

Omständigheterna gör nu att jag vill lämna över rodret till någon annan. Någon som har möjligheten att investera och låta Träna fortsätta blomma. Någon med minst lika mycket passion för träning och friskvård som jag själv har.

Jag är så glad och tacksam för alla fantastiska Tränaår, alla Er kunder jag fått möta, alla grymma instruktörer som jag fått jobba med och se utvecklas. Hur många träningsanläggningar har en egen fanclub? Vi har! F.F.T.B (Föreningen Frekventa Tränabesökare) som startades i slutet av 90-talet och byggde då på dem tio kunder som under ett visst år, kan ha varit 1999, hade flest besök och sedan fick pris på en av våra alla Sportsnight! TACKSAM är allt jag kan säga!

Ny ägare och med spännande visioner för Tränas framtid är Friskvårdscenter med anläggningar i närområdet. Mer information kommer!

Vad gäller för Dig som kund?

Ditt nuvarande träningskort fortätter att gälla precis som vanligt efter ägarbytet den 1 november. Ett nytt inpasseringssystem kommer att installeras under hösten och Du kommer då att få byta ut ditt nuvarande inpasseringskort mot ett nytt.

Själv har jag ingen aning om vad som väntar mig nu men jag ser med tillförsikt framåt och är övertygad om att Du som kund kommer att bli väl omhändertagen!

 

TACK FÖR ALLA FINA TRÄNAÅR!

Katarina

PUBLICERAD 2021-09-14