MEDLEMSKAP

Som kund på Träna har du olika möjligheter till medlemskap. Du kan välja mellan att betala hela kortet på plats eller att betala per månad via autogiro.

AUTOGIRO
NYHET - UTAN BINDNINGSTID!
Vid tecknande av autogiro tillkommer en uppläggningsavgift på 249 kr. Detta är en engångskostnad.
Du betalar i förskott och summan att betala på plats kan variera beroende på när i månaden du tecknar dig. Har den 15:e passerat betalar du både för de dagar som är kvar av nuvarande månad samt nästkommande månad. Avtalet är löpande med en uppsägningstid på två (2) månader och uppsägning kan ske tidigast månaden efter att avtalsperioden startats.

Dragning sker den 27:e varje månad, se till att det finns täckning på ditt konto.

Kontakta receptionen om du önskar avsluta ditt autogrio för en bekräftelse. Uppsägningen är godkänd först när en bekräftelse erhållits.
 

IMG_5466.JPG
FRYSNING AV TRÄNINGSKORT
Om du köper ett 12 månaders kontantkort har du förmånen att kunna frysa ditt träningskort.
Du kan frysa kortet obegränsat antal gånger, minsta frysningstid är 10 dagar och kortet kan högst gälla i två år fr.o.m. inköpsdatum.

Frysning av träningskort görs på plats i receptionen eller genom att ringa under bamannade öppettider, senast dagen före datum för frysstart
Vi kan ej garantera frysningar via mail eller telefonsvarare.

Observera att vi alltid måste sätta ett slutdatum på frysperioden. Detta datum kan sedan ändras genom att förlänga frysningen eller tina upp kortet tidigare.


ÖVERLÅTELSE AV TRÄNINGSKORT
Du kan överlåta ditt träningskort till en annan person till en kostnad av 250 kr. Gäller ej terminskort.
Möjligheten till frysning av träningskort förloras vid överlåtandet, det är den faktiska tiden som är kvar som du överlåter.

Överlåtande sker i receptionen och 250 kr överlåtelseavgift betalas på plats.

Alla våra träningskort gäller samtliga aktiviteter.